Page 10 - Каталог
P. 10

У складзе мармеладу абавязкова знаходзяцца
                                                           жэліруючыя кампаненты.
                                                                                                                 АГАР агар
                                                           У нашай вытворчасці выкарыстоўваецца                   .


                                                           АГАР агар
                                                                               вырабляецца з марскіх водарасцяў,
                                                           таму з’яўляецца цудоўнай крыніцай ёду, які спрыяе

                                                           правільнай рабоце шчытападобнай залозы.
                    мАрскIЯ водараслI

                                                                                                                                   Вырабляем мармелад-дэсерт
                                                                                                                                      з ягад паводле/адпаведна
                                                                                                                                   ТУ-BY 300021436.001-2020


                                                                                                                                     Упакоўваем у зручную тару
                                                                                                                                     з харчовага кардону вагой
                                                                                                                                                      85 грамаў.


                                              Не варта сумнявацца у карысці гэтага кампаненту, карысць

                                              гэтага кампаненту відавочная, спажыванне мармеладу


                                              нармалізуе работу печані і дапамагае выводзіць з арганізму

                                              назапашаныя таксіны і шлакі.
   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14