Page 10 - Каталог
P. 10
У складзе мармеладу абавязкова знаходзяцца
жэліруючыя кампаненты.
АГАР агар
У нашай вытворчасці выкарыстоўваецца .
АГАР агар
вырабляецца з марскіх водарасцяў,
таму з’яўляецца цудоўнай крыніцай ёду, які спрыяе
правільнай рабоце шчытападобнай залозы.
мАрскIЯ водараслI
Вырабляем мармелад-дэсерт
з ягад паводле/адпаведна
ТУ-BY 300021436.001-2020
Упакоўваем у зручную тару
з харчовага кардону вагой
85 грамаў.
Не варта сумнявацца у карысці гэтага кампаненту, карысць
гэтага кампаненту відавочная, спажыванне мармеладу
нармалізуе работу печані і дапамагае выводзіць з арганізму
назапашаныя таксіны і шлакі.