Page 11 - Каталог
P. 11

Алігафруктоза
                                                                                                     - харчовае валакно, якое ўваходзіць
                                                                          усклад мармеладу, прыродны полісахарыд, які
                                                                          здабываюць з кораня цыкорыі паводле тэхналогіі,

                                                                          аналагічнай вырабу цукру з цукровых буракоў.




                              корань цыкорыя







                                                                                                                                    Алігафруктоза:






                                                                              Умацоувае імунітэт, паляпшае засваенне найважнейшых


                                                                            мінералау, перадусім кальцыя і магнія (пацверджана на


                                                                      людзях розных узроставых катэгорый, уключна з жанчынамі


                                                                                         сталага узросту), зніжае узровень халестэрыну,


                                                                      трыглецырыдау крыві і нават зніжае рызыку раку кішэчніка.
   6   7   8   9   10   11   12   13   14